A Pannon Air Service Kft. 1998 óta részt vesz a hazai pilótaképzésben. Bázisunk a Tököli Repülőtéren található, ahol beton burkolatú futópályán gyakorlhatnak a növendékeink. Flottánk Magyarországon egyedülállóan a legmodernebb Diamond repülőgépekből épül fel. Repülhetsz nálunk Diamond DV20 Katana-val, Diamond DA40 Diamond Star-ral és Diamond DA42 Twin Star-ral. Gépeinkben a legkorszerűbb műszerekkel találkozhatsz, többek között a GARMIN G1000 glass cockpit rendszerrel. Amennyiben légitársasági pilóta karriert tervezel vagy inkább a szabadidős célú repülés érdekel bátran keress minket. 

Oktatóink között megtalálhatók tapasztalt légitársasági és vadászpilóták, valamint a kisgépes repülésben aktív szakemberek is. 
Saját karbantartó bázissal rendelkezünk a Tököli Repülőtéren, aminek köszönhetően a repülőgépeink rendelkezésre állása minden igényt kielégítenek.
A nálunk végzett pilóták rendszerint sikeresen teljesítenek a légitársaságok felvételijén. 

Légiflottánk

Repülőgépparkunkat úgy alakítottuk ki, hogy mindig a legkedvezőbb ár-érték arányú, illetve a feladathoz a legjobban illeszkedő gépet ajánluk Önöknek. A flottánkban lévő két üléses, négy üléses gépek akár műszeres valamint éjszakai repülésre is alkamasak.

DIAMOND DA-40

Utaslétszám: 3 fő

Személyzet: 1 fő

Hatótávolság: 830nm

Maximális utazó sebesség: 142kts

Maximális magasság: 16 400ft

A kisgépes repül gyémántja. 4 személy, több mint 130kts utazó sebesség, 8gallon óránkénti fogyasztás, G1000 glass cockpit, robot pilóta.

DIAMOND DV20-KATANA

Utaslétszám: 1 fő

Személyzet: 1 fő

Hatótávolság: 729 nm

Maximális utazó sebesség: 126kts

Maximális magasság: 13 123ft

Alap kiképző gép, kiváló megbízhatósága, teljesítménye, költsége miatt az egyik legkedveltebb típusa flottánknak

PA-28 CHEROKEE

Utaslétszám: 3 fő

Személyzet: 1 fő

Hatótávolság: 520nm

Maximális utazó sebesség: 128kts

Maximális magasság: 14 100ft

Több célú repülőgép. Kiképzésre és cross country repülésekre egyaránt alkalmas. 180HP teljesítményének köszönhetően mint egy rakéta úgy emelkedik, egy igazi négyszemélyes repülő.

DIAMOND DA-42 TWIN STAR

Utaslétszám: 3 fő

Személyzet: 1 fő

Hatótávolság: 1215nm

Maximális utazó sebesség: 197kts

Maximális magasság: 18 000ft

A DA-42-es mind azokat a képességeket megköveteli, mellyel egy pilótának a légitársaságok történő jelentkezéskor rendelkeznie kell.