46 900 Ft
Az egyik legnépszerűbb programunk a Budapest panoráma repülés. A Dunakeszi Repülőtérről a meseszép Margit szigethez repülünk.
46 900 Ft
A felszállás után, a Duna fölött emelkedve a Margit szigethez irányába repülünk, ahonnan Budapest szívében, panorámájában gyönyörködhetünk.
46 900 Ft
Pilisi tető, a Dunántúli-középhegység vonulatai, az ezüstösen csillogó Dunakanyar festői szépsége 1000 méter magasból.
54 900 Ft
Az ezüstösen kanyargó vén Duna és a Mátyás Király szellemét idéző Visegrádi vár, a Fellegvár lenyűgöző látványa, madártávlatból. Tiszta idő esetén a Mátra hegyvonulata is látható. Hazafelé a Váci bazilika látványa fogad valamint Budapest legszebb panorámája.
69 900 Ft
A felszállás után, északi irányba emelkedünk Visegrád irányába, majd a vár felett fordulunk. Az Esztergomi bazilikát körberepülve a szlovák oldalról is megknézzük. Hazafelé szlovákián át a Garam patak felet annak dunai torkolatánál lépjük át az államhatárt.
46 900 Ft
A magasba emelkedve, tapasztalt kapitány segítsége mellett próbálhatja ki az alapvető repülési manővereket, vezetheti a repülőgépet!
46 900 Ft
Elképzelte már milyen lehetett a repülés hőskorában egyik városból a másikba repülni egy térkép, és egy iránytű segítségével?
105 000 Ft
Járja be madártávlatból hazán harmadik legfiatalabb 12-15 ezer éves tavát a Velencei tavat és annak lenyűgöző madárrezervátumait, a dinnyési fertőt, a Vértes és a Gerecse hegyvidék természeti kincseit.
140 000 Ft
Repüljön vissza több mint 750 évet az Égi Kalandorokkal a magyar történelembe és látogassa végig királyaink rezidenciáit, Királyok városát, a 972-ben Géza fejedelem alapította Fehérvárat.
140 000 Ft
Nemzeti Örökségeink - Királyok városa, Tihanyi Apátság -, természetvédelmi tájaink, különleges természeti képződményeink, tavaink - Velence tavi madár rezervátum, Balaton - Tihanyi belső tó - madártávlatból.
185 000 Ft
A Mezőföldi Tájvédelmi körzet gazdag növény és állat világa, a több mint 90 000 hektáron elterülő Gemenci erdő, Duna menti történelmi városok - Kalocsa, Baja - fölötti időutazás páratlan élményére hívjuk utasainkat.
76 900 Ft
Hazán harmadik legfiatalabb 12-15 ezer éves tava a Velencei-tó. A tó egyik legismertebb madármegfigyelő helye a Madárvárta, mely a Dinnyési kikötőtől nem messze található hihetetlenűl gazdag madárvilággal.
85 900 Ft
Repüljön vissza 350 000 évet és "randevúzzon" az előemberrel. Vértes László régészeti munkája madár távlatból. Kirándulás Zsigmond király és Esterházy gróf birtokán a Tatai várnál.
46 900 Ft
Budapest, belvárosunk gyöngyszemei egy félórás körutazáson. Csillaghegy, Margit-sziget, Budapest belváros látképe madártávlatból, Hármashatárhegy, Budakeszi dombság, farkashegyihegyi tiszteletkör, Citadella.
91 900 Ft
Veresegyház tórendszere, a Cserhát természeti kincsei - Palotási tó - és Hatvan városának történelmi helyszinei - Grassalkovich Kastály - madárszemmel.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support