Királyaink nyomában (Budai vár – Visegrád – Esztergom – Székesfehérvár)

Nézettség: 2767

Repüljön vissza több mint 750 évet a Kalandorokkal a magyar történelembe és látogassa végig királyaink rezidenciáit. Farkashegyi felszállás után hidegkút Hármashatárhegy érintésével berepülünk a Margit-sziget fölé, ahol elénk tárul a Budai vár látványa. Elköszönve I. Nagy Lajos király emlékétől Visegrád felé fordulunk. Körülbelül 20 perc repülés után elérjük a Fellegvárat és a Visegrádi királyi várat. A királyi vár fölött Esztergom felé vesszük utunkat. Alattunk a dunakanyar, Börzsöny meredező ormai teszik még látványosabbá repülésünket.
15 perc repülés után érkezünk meg I. István király koronázásának feltételezett helyszínére Esztergomba. A bazilika felett búcsút mondva a történelmi városnak utunk a Királyok Városa felé vezet.
Székesfehérvár a Királyok városa, Magyar Királyság fővárosa, koronázó város. 972-ben alapította Géza nagyfejedelem a Gaja-patak és a Sárvíz által táplált mocsarakból kiemelkedő négy szigeten, melyek legnagyobbika a mai belváros. A haza felé vezető úton a Velencei-tó, Pákozdi hegység búcsúzik utasainktól. Az útról az utas által biztosított microSD kártyára ajándék videó felvételt készítünk.

Utaslétszám 1-3 fő.

Program hossza: 90 perc.

Ár: 140 000 Ft
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support